Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.12.2011 16:52

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Kurumların birbirileriyle ilişkilerinin hiç bir zaman kesilemeyeceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Her zaman muhakkak problemler olacaktır, sorunlar ortaya çıkacaktır. Ama bizlerin bulunduğu konum ve makamlar da bu sorunları çözme yeridir” dedi.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli’nin Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaretinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu da hazır bulundu. Manisa Belediyesi ile Üniversiteyi ilgilendiren konularda görüş alışverişi yapmak üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten CBÜ Rektörü Prof. Dr. Pakdemirli, “Belediyemizle çeşitli konularda görüş alışverişi yapmak istiyoruz. Bunun içinde ulaşım konusu var, hastanemiz ile ilgili konu var” dedi. Kurumların birbirileriyle ilişkilerinin hiçbir zaman kesilemeyeceğini söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Her zaman muhakkak problemler olacaktır, sorunlar ortaya çıkacaktır. Ama bizlerin bulunduğu konum ve makamlar da bu sorunları çözme yeridir. Önce bunun bilinmesini isterim. Sonuçta biz her zaman Sayın Rektörümüzle olduğu gibi, diğer kurumlarla da hep istişare ederek, çözüm noktasında çalışmalarımızı ifa ettik bugüne kadar. Bu, bundan sonra da böyle olacaktır. Çözülemeyecek hiçbir problem yoktur; önemli olan karşılıklı görüşme ve iyi niyettir” dedi.

Üniversite İle Manisa Arasında Kopukluk Söz Konusu Değil

Bir gazetecinin Üniversite ile Manisa arasında kopukluk olup olmadığı yönündeki sorusunu yanıtlayan Rektör Pakdemirli, “Ben Üniversite ile Manisa arasında kopukluk kalmadığı kanaatindeyim. Artık biz herkesle diyalog halindeyiz. Yöneticilerimiz olsun, sivil toplum kuruluşları olsun görüşüyoruz. Somut olarak çok büyük şeyler belki şu ana kadar çıkmamış olabilir ama bir kopukluğumuz yok artık. Birlikte projeler üretiyoruz, çalışıyoruz. Yani bu artık kopukluk olarak değil, yeni güzel şeylerin adımı olarak anılmalı” dedi. ‘Kopukluk’ kelimesini kabul etmediğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Geldiğim günden beri hiçbir kurumla kopuk olma ihtiyacı hissetmedim. Sonuçta doğrular vardır, yanlışlar vardır. İstişare edilerek, çözülmeyecek iş yoktur. Bu Sayın Rektörümüz zamanında da, ondan öncesinde de hiçbir zaman kopukluk noktasında olmadık. Her zaman bizimle ilgili talep ne varsa, istek ne geldiyse biz bunları imkanlarımız dahilinde yerine getirmeye çalıştık” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu