Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.10.2015 15:41

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü kapılarını tiyatroya gönül veren yeni sanatçılar için açtı. Büyükşehir Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümü, düzenlediği seçmelerle tiyatroya ilgisi olan 15 yaş üzeri genç yetenekleri keşfederek tiyatroya kazandırıyor.

2010’dan bu yana 100’den fazla mezun veren Büyükşehir Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümü, tiyatroya gönül vermiş gençlere kucak açtı. Manisa Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ve Şehir Tiyatrosu oyuncusu Eğitmen Kaan Şensoy gözetiminde düzenlenen seçmelere katılan yeni yetenekler, sanatseverlikten oyunculuğa adım atma yolunda, yeteneklerini değerlendirme fırsatı yakalıyorlar. Seçmelerde başarı gösteren genç yetenekler, alacakları eğitimin ardından yılsonunda sahnelenecek oyunda seyirciyle buluşacaklar.

Tiyatro Sanatı Adına Umutluyuz

Şehir Tiyatrosu’nun halkı sanata teşvik yolunda büyük adımlar attığını belirten Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Gençlerimizin tiyatroya olan ilgi ve isteğini, düzenlediğimiz seçmeler sayesinde yakından görme fırsatı bulduk. Şehir Tiyatrosu olarak bir nebze de olsa yeni yetenekleri keşfetmek bizleri gururlandırıyor. Umarım tiyatro sanatına istekli gençlerimizin sayısı artarak devam eder” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu