Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.10.2015 09:41

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerine müzik ziyafeti yaşattı. Düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de katılarak huzurevi sakinlerinin neşesine ortak oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerine moral vermek amacıyla konser düzenledi. Şarkıların hep bir ağızdan söylendiği konserde Solist Hasan Başkaya’nın söylediği şarkılarla doyasıya eğlenme fırsatı bulan huzurevi sakinlerinin neşesine, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş da ortak oldu. Birbirinden güzel parçaların kimi zaman neşelendirdiği, kimi zaman hüzünlendirdiği konserde yaşlılar parçalara eşlik etti. Huzurevi sakinleri düzenlenen moral konseri ile keyifli bir gün geçirdi.

Onlar En Değerli Varlıklarımız

Yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan en değerli varlıklarımız olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü, “Amacımız huzurevi sakinlerimizin hayatın içinde aktif ve mutlu olmalarını sağlamaktır. Bu bizim bir görevimiz. Onların her zamanda yanındayız. Sık sık ziyaretler ve etkinlikler düzenleyip, hayattan kopmamalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu