Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.11.2015 09:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayında da Manisalı sanatseverlerin ilgisini çekecek programlar ve etkinlikler hazırladı. Konser, tiyatro, sergi ve sosyal sorumluluk projeleri ile Kışın ilk günleri Manisa’da renkli geçecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı içerisinde gerçekleştireceği kültür ve sanat etkinlikleri Kışın ilk günlerinin dolu dolu geçmesini sağlayacak.

Sosyal Sorumluluk Projelerine Devam

11-14 Ekim tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi olan ve sokak hayvanlarının ihtiyacını sağlamak amacıyla sergilenen ürünlerin yer aldığı ‘Pati Çarşı’ adlı sergi, Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu’nda kapılarını açacak.

18 Kasım tarihinde Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma Vakfı’nda Konservatuvar Özel Konseri düzenlenecek. Konserin amacı burada eğitim gören gençlerin sosyal hayata adapte olmasına destek olmaktır.

Sanata Emek Verenlerin Sergileri Manisa’da

09-15 Kasım tarihleri arasında Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Çocuk Hakları Günü Özel Sergisi Forum Magnesia AVM’de sergilenecek.

10 Kasım tarihinde Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Fotoğraf Sergisi sanatseverlere kapılarını açacak.

16-20 Kasım tarihleri arasında Manisa’nın ilk kadın kooperatifi olarak el sanatları arasında faaliyet gösteren S.S Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerinin el emeği göz nuru ile ürettikleri eserler, Kadın ve Hobi adı altında Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda sergilenecek.

26-30 Kasım tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve tek amacı Manisalı kadınların el sanatlarına ilgisini çekmek ve meslek edindirmek olan MASMEK kurslarında eğitim gören kadınların eserlerinin görücüye çıkacağı sergi Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu’nda 30 Kasım tarihine kadar gezilebilecek.

Konservatuvardan Halk Müziği Konserleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı 13 Kasım Cuma günü Saat: 20:00 de Turgutlu Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda Türk Halk Müziği konseri ile Manisalılarla buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı 27 Kasım Cuma günü Kula Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda Kulalı vatandaşlara Halk Müziğinin en sevilen eserlerini seslendirecek.

Şehir Tiyatrosu’ndan Kasım Ayında İki Yeni Oyun

Manisalı izleyicilerine tiyatroyu sevdiren ve ortaya koyduğu oyunlarla adından söz ettiren, bunun yanında tiyatro kurslarıyla genç tiyatrocuları bu sanata kazandıran Şehir Tiyatrosu, kasım ayı içerisinde iki yeni oyun ile tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

13 Kasım tarihinde Şehir Tiyatrosu’nda prömiyerini gerçekleştirecek olan komedi türündeki ‘Kadavra’ adlı oyun kasım ayı içerisinde şehir tiyatrosunun tadilata girmesi nedeniyle Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gösterimine devam edecek. Oyunun Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki gösterimleri 21-28 Kasım.

14 Kasım Cumartesi günü Dünya Çocuk Kitapları Haftası’na Özel, ve 21 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde de ‘Orfeo’nun Maceraları’ adlı çocuk oyunu Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Ekim ayı içerisinde binlerce çocuğun büyük ilgi ile izlediği Orfeo’nun Maceraları adlı çocuk oyunu kasım ayında da sahne almaya devam edecek. Şehir Tiyatrosunun tadilata girmesi nedeniyle çocuk oyununun 21 ve 28 Kasım tarihlerindeki oyunu Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenecek.

Şehir Tiyatrosu’nun tek perde komedi türündeki ‘Dokuz Canlı’ adlı tiyatro oyunu 24 Kasım Salı günü Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 26 Kasım Perşembe günü ise Köprübaşı Belediye Düğün Salonu’nda sanatseverler ile buluşacak.

Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören ve Ekim ayında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 2.Şehir Tiyatroları Buluşması kapsamında Adanalı tiyatro severlerle buluşan Ölüm ve Kız adlı gerilim türündeki tiyatro oyunu 30 Kasım tarihinde 20. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali kapsamında Ankara Devlet Tiyatroları Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde tiyatro severler ile buluşacak.

Etkinlik ve Programlar Bilinçlendirecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi bilinçli bir toplum hedefi ile Kasım ayı içerisinde vatandaşların ilgisini çekecek programlar hazırladı.

25 Kasım tarihinde Kadına Şiddete Hayır sloganıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programı düzenlenecek. Cumhuriyet Meydanı Milli Egemenlik Anıtı önünde gerçekleşecek programın amacı, kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak.

6-7 ve 8 Kasım tarihlerinde ‘Resmi Nikah Olmadan İmam Nikahına Hayır İmza Kampanyası ve Basın Açıklaması’ Manolya Meydanı ve Forum Magnesia AVM’de gerçekleşecek.

27 Kasım tarihinde, Manisa Bisiklet Kulübü Derneği İşbirliğiyle, her geçen gün yaygınlaşan bisiklet kullanımı ile ilgili Celal Bayar Üniversitesi Spor Bölümü Eğitmeni Ayhan Işık ve Trafik Şube Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğünden yetkililerin katılacağı ‘Güvenli Bisiklet Kullanımı’ adlı seminer, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenecek.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu