Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.11.2015 11:25

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Programı’ düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ile birlikte katıldığı gecede Atatürk’ün hayatı, sevdiği şarkılar, Atatürk’ün katıldığı savaşlar, Kurtuluş Savaşı dönemi ve ebediyete intikaline kadar geçen sürede yaşananlar şarkılar, şiirler ve tiyatro gösterileriyle anlatıldı. Adeta zaman yolculuğunun yapıldığı gecede, zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosu işbirliğiyle ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Programı’ düzenlendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün’ün ev sahipliğini yaptığı geceye Vali Erdoğan Bektaş, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda Manisalı katıldı. Salona girmesiyle birlikte alkışlarla karşılanan Başkan Ergün, geceye katılanları selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gece, Manisa Büyükşehir Belediye Kreşi minikleri tarafından okunan şiirle devam etti.

Şiirler ve gösteriler geceye renk kattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılarla devam eden programda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı tarafından okunan şiir, geceye renk kattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından Atatürk’ün yaşadığı dönemi anlatan skeçler de, salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Atatürk’ün sevdiği şarkıların da seslendirildiği gecede Başkan Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte şarkılara eşlik etti. Zeybek ve Magnesia Kıvılcımları bando gösterisiyle coşkunun zirve yaptığı gece, İzmir Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Saygı, özlem ve minnetle anıyoruz

Gecenin sonunda Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Genel Sekreter Halil Memiş, programın hazırlanmasında emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar eğitmenleri, Şehir Tiyatrosu oyuncuları ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nı tebrik etti. Geceye katılan tüm davetlilere teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve minnetle andıklarını söyledi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu