Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.12.2011 21:27

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte MANİSA Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursiyerlerinin açtığı yeni yıla özel hediyelik eşya sergisiyle birlikte, Manisalı kadınların açtığı porselen sergisini gezdi. Sergi ziyaretlerinde kursiyerlerden çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Ergün’e, MASMEK El Sanatları ve Nakış Eğitmeni Fazilet Patel, kursiyerlerin kendi elleriyle hazırladığı Osmanlı Padişahları ve Devlet Amblemi’ni hediye etti. Manisalı bayanların açtığı porselen sergisinde sergilenen eserlere de hayran kalan Başkan Ergün, işlemeli porselenlerin bazılarından aldı.

Manisa Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda eğitim gören kursiyerlerin Kültür Merkezi Meclis Fuayesi’nde açtığı yeni yıl sergisi ile birlikte Lale Salonu Fuayesi’nde açılan porselen sergisini eşi Şeyda Ergün ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sergilenen ürünlere hayran kaldı. Başkan Ergün ilk olarak Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Sosyal İşleri Müdürü Yonca Ekmekçi’nin de katılımıyla MASMEK Sergisi’ni gezdi. Burada MASMEK El Sanatları ve Nakış Eğitme’ni Fazilet Patel’den sergilenen ürünlerle ilgili bilgi alan Başkan Ergün, kurslarda eğitim gören bayanların böyle değerli eserler yaratmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Yapılan eserlerin daha çok tanıtılması gerektiğinin altını çizen Başkan Ergün, “Öncelikle bu ürünlerin hazırlanmasında emeği geçen kursiyerlere ve eğitmenlerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bu sergilerin daha sık aralıklarla açılması gerekiyor. Ayrıca sadece Manisa’da değil, diğer illerde de sergi açabilirsiniz. Bu konuda size her türlü desteği veririz” dedi. MASMEK El Sanatları ve Nakış Eğitmeni Fazilet Patel’de kendilerine verdiği desteklerden dolayı kursiyerler adına teşekkür ettiği Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, kursiyerlerin hazırladığı Osmanlı Padişahları ve Devlet Amblemi’ni hediye etti.

Porselen Sergisi’ne Hayran Kaldı

Başkan Ergün daha sonra Lale Salonu Fuayesi’nde Bilgin Moralıoğlu, Hesna Dayıoğlu, Hilal Kıvrak, Pınar Balkır ve Süreyhan Terim tarafından açılan Porselen Sergisi’ni gezdi. Burada da işlenen porselenlere eşi Şeyda Ergün ile birlikte hayran kalan Başkan Ergün, işlemeli porselenlerden bazılarını satın aldı. Başkan Ergün bayanlardan çalışmaları hakkında da bilgi alırken, bu tür sergilerin artması gerektiğine dikkat çekti. Daha sonraki zamanlarda da bayanlardan sergi açmaları talebinde bulunan Başkan Ergün, bu çalışmaların Manisa’nın tanıtımına da katkı sağlayacağını belirtti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu