Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.12.2015 16:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ZİÇEV’de (Zihinsel Yetersiz çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) eğitim gören öğrencilere yılbaşı konseri verdi. Çalan şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenen, şarkılara eşlik eden öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sosyal sorumluluk projesi kapsamında ZİÇEV’de özel yılbaşı konseri düzenledi. Düzenlenen konseri ilgiyle izleyen öğrenciler söylenen şarkılar eşliğinde öğretmenleriyle birlikte oynayarak eğlenceli bir gün geçirdi. Eğitim gören öğrencilerin düzenlenen konser dolayısıyla güzel bir gün geçirmelerini sağladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ZİÇEV’de eğitim gören öğrencilerimize yönelik sosyal faaliyetler düzenleyip, onların eğitimlerine katkı sağlamak istiyoruz. Konservatuvarımızın düzenlediği konserde öğrencilerimiz güzel bir gün geçirdiler. Onların yüzlerinin gülmesi bizim çok önemli. Desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu