Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.12.2015 17:10

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı’mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un ölümünün 79. Yılı olması dolayısıyla bir anma programı düzenledi.

İstiklal Marşı’nın güftekarı, şair ve yazar Mehmet Akif Ersoy, ölümünün 79. Yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği programla anıldı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, şube müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Mehmet Akif Ersoy’un güftelerinden bestelenen ilahileri seslendirdi. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönettiği ve Mehmet Akif’in hayatından kesitlerin sunulduğu tiyatro oyununda duygulu anlar yaşandı.

Memiş; Birileri Türk Milletinin Sabrını Deniyor

Gecenin sonunda kürsüye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Bu gece bizlere duygu dolu anlar yaşatan hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu gece sizlerle anlamlı oldu. Mehmet Akif Ersoy’u uzun uzun anlatmaya gerek yok. Burada bulunan izleyicilerimiz Mehmet Akif’in ne anlam ifade ettiğini bildiği için burada bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti özellikle son günlerde kötü günler geçiriyor. Temennimiz ve duamız şudur ki, birileri Türk Milleti’nin sabrını deniyor. Mehmet Akif’in İstiklal Marşı’nı yazmasına sebep olan olayları yaşadığımız dönemde de birileri sabrımızı test etmeye kalkmıştı. Ben inanıyorum ki geçmişte olduğu gibi bugün de Türk Milleti birlik, beraberliği ve geçmişten gelen manevi birlikteliği ile bunların da üstesinden gelecektir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Mehmet Akif Ersoy’u ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu