Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.12.2015 10:34

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. Manisa’da belediyecilik açısından 2015 yılının verimli geçtiğini belirten Başkan Ergün, 2016 yılında çok daha büyük hizmet ve yatırımlarla Manisalıların karşısına çıkacaklarını söyledi.

2016 yılına girmeye sayılı saatler kala bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm Manisalıların yeni yılını kutladı. Başkan Ergün, “Yeni yıla girerken şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için mutluluk, sağlık ve güzellik yönündeki temennimizi ve dileklerimizi yeniliyor ve tekrarlıyoruz. Her yeni yıl; başarının ve umudun egemen olduğu, iyimserlik hissiyatımızın canlandığı, kardeşlik, dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda yeni isteklerin beklendiği bir yıldır. Manisa’mızda belediyecilik açısından baktığımızda 2015 yılı oldukça verimli geçmiştir. Yeni büyükşehir olan bir ilin yapılanmasının oluşturulduğu, eksikliklerin tamamlandığı ve bunların yanında 17 ilçemizde halkımıza hizmetlerin ulaştırıldığı bir yılı geride bıraktık. Elbette geçiş sürecinde bir takım sancılar yaşanmıştır. Tüm kadrolarımızla bu sancıları siz değerli hemşerilerimize en az şekilde yansıtmanın çabası içinde olduk” dedi.

Şehitleri unutmadı

Geride kalan 2015 yılında ülke genelinde yaşanan şehit acılarının Manisa’ya da ateş düşürdüğünü hatırlatan Başkan Ergün, “2015 yılında yüreğimize kor düşüren acılar da yaşandı. Turgutlulu Uzman Çavuş Tolga Artuğ, Salihlili Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere, Sarıgöllü Uzman Çavuş Haşim Dirik, Salihlili Polis Memuru Mehmet Uyar, Salihlili Jandarma Astsubay Başçavuş İsmail Yavuz, Kulalı özel harekât polisi Nedim Erbay, Kırkağaçlı Uzman Çavuş Uğur Uğurlu, Saruhanlılı Uzman Çavuş Erdoğan Kaya ve Akhisarlı Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer evlatlarımız, vatanımızı korurken şehitlik mertebesine ulaştı. Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Vatan onlara minnettar. İnşallah 2016 yılında bir daha milletimiz bu tür acılar yaşamaz” diye konuştu.

Yatırımlar hızla devam edecek

Yeni yılda çok daha büyük hizmet ve yatırımlarla vatandaşlara ulaşacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, şunları söyledi: “Bir yandan bitirdiğimiz projelerin açılışlarını yaparken, diğer yandan yeni proje ve yatırımlarımızın temellerinde sizlerle buluşacağız. Gıda Bankaları’ndan MABEM’lere, Çocuk Kültür Sanat Merkezleri’nden Gençlik Merkezleri’ne, kavşaklardan otoparklara kadar 17 ilçemizin tamamında en güzel hizmetleri Manisalılarla buluşturacağız. Asfaltsız, parke taşsız, altyapısız mahalle bırakmayacağız. Kısacası 2016, yatırım ve hizmet yılı olacak. Bu duygularla 2016 yılının ülkemize, Manisa’mıza ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni yılın siz değerli hemşerilerime ailelerinizle, çocuklarınızla sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu