Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.12.2015 13:39

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından yılbaşı özel konseri düzenlendi. Pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren solist Efe Çıraklar izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından Yılbaşı Özel Konseri düzenlendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen konseri, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe ve salonu dolduran yüzlerce Manisalı izledi. Gizem Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Solist Efe Çıraklar birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı. ‘Sen Sevdamısın’, ‘Serserim Benim’, ‘Kahpe Kader’, ‘Gibi Gibi’, ‘Kar Beyazdır Ölüm’, ‘Yalnızlık Senfonisi’, gibi pop müziğinin unutulmaz eserlerinin söylendiği gecede Konservatuvar öğretim görevlilerinden Seçil Didem Yükova ve Harun Baki, ‘Sevdam Ağlıyor’ ve ‘Dicitencello’ gibi parçalarla geceye renk kattı. Konservatuvar Dans Grubu’nun konser boyunca ortaya koyduğu dans gösterileri büyük beğeni ile izlendi. Gecenin ilerleyen bölümlerinde solist Efe Çıraklar, Mazhar Fuat Özkan’ın Ali Desidero şarkısını Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı’yı sahneye davet ederek birlikte seslendirdi. Solist Efe Çıraklar, Ferdi Tayfur’un Emmoğlu şarkısını Türkçe ve İngilizce seslendirirken, Konservatuvar Keman Öğretmeni Emre Aytaç şarkıyı Arapça söyledi. Konsere katılanlara müzik dolu bir gece yaşatan solist Efe Çıraklar, orkestra ve konservatuvar öğrencileri dakikalarca ayakta alkışlanırken, geceye katılan Manisalılar söylenen şarkılar eşliğinde dans etme fırsatı buldu.

Konserde Büyük Coşku Yaşandı

Konserin sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun performanslarından dolayı Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarını tebrik etti. Ustamehmetoğlu Konservatuvarın kurulduğu günden bu yana çok büyük adımlar attığını belirtti. Ustamehmetoğlu, “Bugün burada büyük bir coşku yaşandı. Solist Efe Çıraklar, orkestra ve konservatuvar öğrencilerimize performanslarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik. Herkesin yeni yılını kutlarım” diye konuştu. Ustamehmetoğlu’nun ardından söz alan Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ise, “Muhteşem bir gece geçirdik. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bizlere müzik dolu bir gece yaşattı. 2016 yılının huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bu programın gerçekleşmesinde en büyük katkı sahibi olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e kültüre ve sanata verdiği değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu konsere katılan Manisalı vatandaşlarımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu