Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.02.2016 18:48

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri hayal ettikleri okula gidebilmeleri için il genelinde hayata geçirdiği MABEM dershanelerinde YGS-LYS eğitimi gören öğrencilere ‘Sınav Stresi ve Motivasyon’ konulu seminer verildi. Alanında uzman eğitmenlerce verilen eğitimlerde, gençlere sınav kaygısı ve bununla başa çıkma yöntemleri anlatıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli eğitim hizmetlerinden bir tanesi olan MABEM dershaneleri, bir yandan gençleri sınavlara hazırlarken, diğer yandan da burada YGS-LYS eğitimi gören gençlere sınavlara hazırlanma yöntemleri, stresle başa çıkma ve motivasyon konularında eğitim veriyor. Tüm ilçelerde gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde MABEM dershanelerinde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra lise ve dengi okul öğrencilerine de seminer verildi. Sınav stresiyle başa çıkma yöntemleri, hazırlık süreci ve motivasyon konularının alanında uzman kişilerce gençlere aktarıldığı eğitimler, öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velileri de memnun etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu