09.02.2016 11:36

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Kadavra’ adlı oyununu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisa E tipi Açık Cezaevi’nde kalan tutuklu ve hükümlüler için sahneledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisalılar tarafından çok beğenilen ‘Kadavra’ adlı tiyatro oyununu Manisa E tipi Açık Cezaevi’ndeki tutuklu ve hükümlüler için sahneledi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunu Cezaevi Müdürü İsmet Çelik ve yetkililer de izledi. Evlat edinmek isteyen bir çiftin evlerine gelen misafirlerle yaşadıkları karmaşayı anlatan oyun tutuklu ve hükümlüler tarafından beğeniyle izlendi. Oyunun sonunda sahneye çıkan Manisa E tipi Açık Cezaevi Müdürü İsmet Çelik, “Bu kış gecesinde içimizi ısıtan bir oyun izledik. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile sürekli kültürel ve sosyal faaliyetlerde buluşma fırsatımız oluyor. Bugün tutuklu ve hükümlülerimiz de güzel bir gece geçirme fırsatı buldu. Desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Çelik, oyunculara çiçek ve cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlüler tarafından yapılan çini işleme tabak hediye etti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>