Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.02.2016 17:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren sanat ve mesleki eğitim kurslarında eğitim gören kursiyerler, dönem sonu sergisi açarak hünerlerini sergiledi. Ahşap boyama, çini, resim, tel kırma ve giyim dallarında yüzlerce esere imza atan kursiyerler ziyaretçilerden tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde mesleki ve sanat eğitimi alan 150 kursiyer, Kültür Merkezi Lale Fuaye’de düzenledikleri dönem sonu sergisi ile hünerlerini sergiledi. Serginin açılışına, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, kursiyerler ve Manisalılar katıldı.

Serginin açılışında konuşma gerçekleştiren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, kadınlarımıza çok değer veriyor. El emeğinizle kurslarımızda güzel eserler çıkarmanız Başkanımızı da mutlu ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bu kurslara desteklerimiz devam edecek” diye konuştu. Ustamehmetoğlu’nun konuşmasının ardından Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun söz aldı. Coşkun, “El emeği göz nuru ile ortaya koyduğunuz bu eserlerin arasında nesilden nesile aktarılacak olanlarda olacaktır. Bir topluma ait olmak ve verimli olmak insanın yaşama bağlılığını arttırıyor. İnsanlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendiriyor. Hepinizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınızın devamını diliyor, en önemlisi bu fırsatları tanıyan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e sizlerden alkış ve tebrik istiyorum” diye konuştu. Sergide yer alan eserleri tek tek inceleyen Ustamehmetoğlu ve Coşkun ile beraberindekiler eserler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

Kurslarımızda Sanat Eserleri Ortaya Çıkıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş ise sanat ve meslek dallarında eğitim alan kursiyerlerin heyecanını paylaştıklarını söyledi. Eserlerin her birinin birbirinden değerli olduğunu belirten Karataş, “Atatürk Gençlik Merkezi’nde kadınlarımızın uzmanlaşacağı ahşap boyama, tel kırma, resim, çini boyama ve giyim kursları veriyoruz. O kurslar neticesinde bu eserler ortaya çıkıyor. Bu eserleri yapan tüm kursiyerlerimiz ile gurur duyuyoruz” diye konuştu. MASMEK Dönem sonu sergisinin kapılarının 11-14 Şubat tarihleri arasında Kültür Merkezi Lale Fuaye’de açık olacağı belirtildi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu