Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.02.2016 11:31

“Sarıgöl’de 300 Öğrenciye Okul Öncesi Eğitim”

Manisa Büyükşehir Belediyesi MABEM’den sonra ilçelerde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini de hayata geçirmeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sarıgöl ziyaretinde sözünü verdiği ve kısa sürede Mimar Sinan Parkı içerisinde hizmete açılan merkezde, 11 farklı branşta 300 çocuğa eğitim verilmeye başlandı.

Manisa Merkez’de okul öncesi eğitimin merkezi haline gelen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ilçelere de yayılmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi MABEM’den sonra önemli bir adım daha atarak ilçelerde eğitim alanlarını genişleterek farkını gösterdi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilçeyi ziyaretinde sözünü verdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Mimar Sinan Parkı içerisinde kısa sürede tamamlanarak, Sarıgöllü çocukların hizmetine sunuldu.

Kısa Sürede Yoğun İlgi Gördü

Sarıgöl’de 5 Ekim 2015 tarihinde hizmete giren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görmeye başladı. Ailelerin merkezlerine büyük ilgi göstermesinden duydukları memnuniyeti ifade eden Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Gülbahar Cengiz, bu süre içerisinde 300 çocuğa eğitim vermeye başladıklarını söyledi.

Uzman Eğitimciler 11 Farklı Branşta Eğitim Veriyor

Merkezde alanlarında uzman 11 eğitmenin 11 farklı branşta eğitim verdiğine dikkat çeken Cengiz, “İngilizceden, matematiğe, gitar kursundan, baleye kadar değişik alanlarda eğitim veriyoruz. Sarıgöl’e yıllardır eksikliği hissedilen çok önemli bir hizmet hayata geçirildi. Bu hizmetin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a teşekkür ediyoruz.

Öğrenci Velilerinden Teşekkür

Sarıgöl’de önemli bir hizmetin hayata geçmesi öğrenci velilerini de memnun etti. Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocukları eğitim gören Ayçin Okatar, Serap Başkurt, Berrin Gedik, Demet Özcan, Berna Özdil ve Şefika Tatar da ilçeye kazandırdığı hizmet nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. İlçede okul öncesi bazı alternatif eğitim kurumlarının bulunduğunu ancak geniş kapsamlı olarak ilk kez böyle bir hizmet aldıklarını dile getiren öğrenci velileri, bu hizmetlerin ilçede yaygınlaştırılması gerektiğini söylediler.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu