Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.03.2016 11:53

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101’nci yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediye Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosu oyuncuları ile Magnesia Kıvılcımları’nın performansları Çanakkale ruhunu canlandırırken, programda zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından anma programı gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen programa Manisa 1’nci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MASKİ Daire Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, yetkili müdürler, Askeri Erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Çanakkale konulu video gösterimi yapıldı. Ardından Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Kenan Tozak Çanakkale Zaferi’nin kazanılmasında etkili olan hikayeleri anlattı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Solistleri Hasan Başkaya ve Faruk Ayaz, gecede Çanakkale Savaşı üstüne söylenmiş ülkemizin her yöresinden derlenen türkülerle büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Bir Ölürüz Bin Doğarız ve Seyit Onbaşı adlı oyunu ile programa katılanları derinden etkiledi. Programda Büyükşehir Belediyesi Magnesia Kıvılcımları Çocuk Dans Topluluğu gerçekleştirdiği trampet gösterisi ile salonu dolduran seyircilere duygu dolu anlar yaşattı. Manisa Semazenler Derneği de geceye katkıda bulundu. Program için hazırlanan dekorlar, ses ve ışık düzeni de, geceye katılan Manisalı vatandaşların beğenisini topladı.

Çanakkale Klibi Büyük Beğeni Topladı

Programda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Şehir Tiyatrosu oyuncuları ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı personellerinin yer aldığı ‘Çanakkale’ adlı klip gösterimi yapıldı.

Unutulmayacak Bir Gece Geçirdik

Programın sonunda sahneye davet edilen protokol üyeleri programın hazırlanmasında katkısı olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Konservatuvar Şefi Sener Akıncı, Celal Bayar Üniversitesi Öğretim üyesi Kenan Tozak, Konservatuvar Öğretim Görevlileri Efe Çıraklar ve Emre Egel ile Halk Oyunları Eğitmeni Gül Karagözler Egel’e çiçek takdim etti. Unutulmayacak bir programın yaşandığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Maneviyatı yüksek bir gece geçirdik. Bu inanç ve kararlılık olduğu sürece Türk toprakları üzerinde gözü olan, kötü emelleri bulunan emperyal güçlerin hiçbirinin bu emellerinin gerçekleşmeyeceğine bu gece bir daha tanık olduk. Ben bugünde bu ülke üzerinde emeli olan herkese ve her kesime Çanakkale’nin ders olması gerektiğine inanıyorum. Bu ülkede İstiklalimizin ve Hürriyetimizin hiçbir zaman sekteye uğramayacağını Çanakkale Zaferi aslında çok iyi göstermiştir. Bu ülkede dinmeyecek ezanın ve inmeyecek bayrağın garantisinin Çanakkale ruhu olduğuna inanıyorum ve şehitlerimizi yad ediyorum. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu gecede emeği geçen başta Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyor, herkese saygılar sunuyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu