22.03.2016 10:51

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aile Danışma Merkezi Pedagogu Kemal Çamlıoğlu’nun düzenlediği ‘Ailece Sınava Giriyoruz’ adlı iletişimi semineri Salihli’de gerçekleştirildi. Salihlili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seminerde öğrencilerin kendilerine güvenmeleri gerektiği vurgulandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nde Pedagog olarak çalışan Kemal Çamlıoğlu, ‘Ailece Sınava Giriyoruz’ adıyla aile içi iletişim semineri düzenledi. Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosu’nda düzenlenen seminere, Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinasyon Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren, yetkili müdürler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Çamlıoğlu, öğrencilerin sınavlarda ve hayatta başarılı olması için samimiyet kavramının gerekliliğine dikkat çekti. Hayatta her zaman samimi duygularla hareket edilmesi gerektiğini belirten Çamlıoğlu, “Öğrenci kendine güvenmelidir. Kendi farkına varan birey zaten hayatın her alanında başarılı olacaktır. Burada ailelere çok büyük iş düşüyor. Çocuklarınıza olan güveniniz her zaman tam olsun. Onlara sürekli başarılı olacaksın diyebiliyorsanız, zaten onun başarılı olmasında yarı yolu kat etmesini sağladınız demektir. Çocuklar aileleri ile iletişimi güçlendirmelidir. Aileler de çocukları ile olan iletişimlerini kesmemelidir. İnanç bütün engellerin kolay bir şekilde aşılmasını sağlar” diye konuştu. Çamlıoğlu, seminerde öğrencilerle sohbet etme fırsatı da buldu. Seminerin sonunda Salihli Koordinasyon Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren, Çamlıoğlu’na çiçek takdim etti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>