Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.03.2016 11:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla yetişkin izleyicilere yönelik ‘Kadavra’ adlı oyununu tiyatro severler için sahneledi. Evlat edinmek isteyen bir çiftin evlerine gelen misafirlerle yaşadıkları karmaşayı anlatan oyun, salonu dolduran Manisalı tiyatro severlere keyifli bir akşam yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla ‘Kadavra’ adlı oyununu tiyatro severler için sahneledi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunu çok sayıda Manisalı tiyatro sever izledi. Şehir Tiyatrosu oyuncularından Batuhan Nil, oyun öncesinde Zeliha Berksoy’un kaleme aldığı Dünya Tiyatrolar Günü Ulusal Bildirisi’ni okudu. Ünlü vodvil yazarları Ray Cooney ve Mıchael Cooney’in yazdığı, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönettiği oyunun konusu ise şöyle; ‘Metin ve Leyla’nın kusursuz geçen evliliklerindeki tek eksik çocuktur. Evlat edinmek isteyen çiftin sınavdan geçebilmeleri, evlerine gelecek olan memureye bağlıdır. Ancak o gün evine gelen Metin’in kardeşleri her şeyin karışmasına neden olur. İyilik yapayım derken karmaşık serüvenin başlamasına neden olurlar. Eve gelecek olan davetsiz misafirlerle de iş tamamen çığırından çıkmaktadır.’ Durum komedisi türündeki 70 dakika süren tek perdelik oyun; gerek temposunun sürekli artması, gerekse de oyuncularının izleyicisine yaşattığı kahkaha dolu dakikalarla tiyatro severlerin büyük beğenisini kazandı.

Seyircilerimiz Olmadan Biz Olamayız

Oyunun sonunda oyuncu Kaan Şensoy, tiyatro severlere, “Siz olmadan biz olamayız. Sizler sayesinde tiyatro var. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. En önemlisi Manisa’ya tiyatroyu sevdiren Şehir Tiyatrosu’ndan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Allah üzerimizden dualarınızı eksik etmesin” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu