27.01.2012 10:52

MANİSA Belediye Konservatuarı, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda verdiği Türk Sanat Müziği Konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, koro ve orkestra ayakta alkışlandı.

Manisa Belediye Konservatuarı, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Türk Sanat Müziği Konseri verdi. Konsere Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Güneş Urcun ve Hasip Gözcü’nün sunumunu yaptığı, Aylin Nuriye Eralp’in şefliğini üstlendiği konserde Bağdat Yolu, Benzemez Kimse Sana, Seninle Başım Dertte, Okyanus gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro, solo ve düetlerden oluşan konser, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Manisa Belediye Konservatuarı Türk Halk Oyunları bölümü öğrencilerinden Özcan Okta ve Funda Aşık ile öğretim görevlisi Bahar-Bedirhan Diyarbakırlı da konserdeki dans performansıyla büyük beğeni topladı. Konser sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı. Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu koro şefi Aylin Nuriye Eralp nezninde tüm sanatçıları tebrik ederek, “İyi ki varsınız. Bu akşam bizleri gururlandırdınız ve çok mutlu ettiniz. Emeklerinize sağlık. Bu güzel parçaları bizler için seslendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil de Eralp’e çiçek takdim ederek, “Geçen yıl şehir tiyatromuzda sizleri dinledik. Şimdi yenilenen salonumuza bakıyorum da oturacak yer kalmamış. Hepinizin yüreğine sağlık. Çok güzel şarkılar seçilmiş. Sanatçılarımızı ve orkestramızı bu güzel geceyi hazırladıkları için tebrik ediyorum” diye konuştu.