19.04.2016 11:35

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı işbirliğiyle Yunusemre’nin Dağyenice Mahallesi’ndeki okul öğrencilerine yönelik tiyatro oyunu sergilendi ve yardımlar gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçelerdeki çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanlığı personeli Mehmet Baştuğ, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı ve çok sayıda yardımsever, Yunusemre ilçesi Dağyenice mahallesindeki öğrencileri ziyaret ettiler. Ziyarette, öğrencilere yönelik Hacivat ve Karagöz oyunu sergilenmesinin yanı sıra yardımlarda bulunuldu.

Minik Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Etkinlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Hacivat ve Karagöz oyunu sergilendi. Oyun öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Minik öğrenciler, Hacivat ve Karagöz oyunu ile doyasıya eğlendi. Oyunun ardından içerisinde eşofman ve top olan hediyelerini alan öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadı.

Onları Mutlu Görmek Bizlere Yetiyor

Okulun ve öğrencilerin ziyaret edilerek yardımda bulunulmasından büyük mutluluk duyan öğretmenler, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfına teşekkür etti. Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı ise, “Vakfımız adına ihtiyacı olan mahallelerimizde sosyal yardımlar gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün, Dağyenice mahallemizdeki çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizlere yetiyor. Çocuklarımıza bu mutluluğu sağlamamızda destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca bizlerle birlikte çalışmalarımızda yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına da teşekkür ederiz. Vakıf olarak Manisa genelinde mahalle ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu.