Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2016 17:43

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin, Türkçeyi doğru kullanmaları için diksiyon eğitimleri düzenlendi. Gerçekleştirilen eğitimlerin sonunda 150 personel eğitimi başarı ile tamamlayarak katılım belgelerini aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkçeye verdiği önem ile herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan ayında Diksiyon Eğitimleri düzenlendi. 6 grup halinde gerçekleştirilen eğitimlerin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 150 personeli, eğitimleri başarı ile tamamlayarak katılım belgesi almaya hak kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Türk Kültürü’nün en önemli ögesi ve taşıyıcısı olan Türkçe’nin düzgün ve etkili konuşulması konusuna büyük önem verdiğini belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde dil bayrağımız olan Türkçeyi doğru kullanmak üzere 6 grup halinde gerçekleştirilen Diksiyon eğitimlerini tamamlamanı mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Daire Başkanı Muzaffer ŞAŞMAZ; çok başarılı bir eğitim programı gerçekleştiklerini belirterek Genel Sanat Yönetmeni tayfun ŞENGÖZ’ü eğitime olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Cengiz ERGÜN adına tebrik ederek çiçek takdim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel sanat Yönetmeni Tayfun ŞENGÖZ tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde sağlıklı bir iletişim gerçekleştirebilmek için Türkçeyi doğru telaffuz etme kuralları, en çok yapılan yanlışlıkların düzeltilmesi, nefes alma teknikleri ve diyafram nefesi kullanımı, öz güven kazanımı, etkili beden dili ve sahne kullanımı, yaratıcı drama uygulamaları ve hikaye oluşturma çalışmaları hakkında çok ilginç bilgiler verildi ve uygulamalar gerçekleştirildi.

Eğitime katılan personeller ise duydukları memnuniyeti, eğitim değerlendirme anketindeki yüksek beğeni oranıyla ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise düzenlenen eğitimlerle ilgili şunları söyledi: “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak personelimizin yüksek niteliklerle donatılmasına büyük önem veriyoruz. Sadece teknik donanım, başarılı olmaya yetmez. Türkçemizi doğru kullanmak ve kültür bayrağımız olan Türkçeyi güzel ve etkin kullanmanın da başarımızın çıtasını yükseltecek unsurlardan birisi olduğuna inanıyorum. Halkımıza en iyi şekilde hizmet vermenin yollarını arıyoruz. Eğitim hizmetlerimizi de merkez dışındaki ilçelerimizde görev yapan personelimizi kapsayacak şekilde yaygınlaştıracağız” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu