Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.04.2016 12:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatrosu’nun sevilen çocuk oyunu ‘Orfeo’nun Maceraları’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla İl Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle 1.Sardes Antik Kent Tiyatro Şenliği adı altında Sardes Antik Kenti’nde sahne aldı. 17 ilçeden çocukların katılım sağladığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sevilen çocuk oyunu ‘Orfeo’nun Maceraları’ adlı tiyatro oyunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 1. Sardes Antik Kent Tiyatro Şenliği adı altında Salihli’de bulunan Sardes Antik Kenti’nde sahne aldı. Etkinliğe, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinasyon Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren, 17 ilçeden gelen öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı. 17 ilçeden gelen çocuklar Büyükşehir Belediyesine ait araçlarla Sardes Antik Kentine geldi. Burayı gezme fırsatı da bulan çocuklar tarihi bir yolculuk geçirdi.

Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Etkinlik, Salihli müzik grubu Grup Junior Zen üyelerinin popüler şarkıları seslendirmesiyle başladı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da çocuklar ile beraber şarkılara eşlik etti. Program, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Hacivat ve Karagöz oyunuyla devam etti. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, çocuklarla şarkı yarışması düzenledi. Şehir Tiyatrosu oyuncuları Harun Ovagülü ve Kaan Şensoy evet-hayır, sandalye kapmaca gibi oyunlarla çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Orfeo Sardes’te Çocuklarla Buluştu

Çeşitli yarışmalar ve oyunlardan sonra Şehir Tiyatrosu’nun küçük izleyiciler tarafından beğenilen oyunu Orfeo’nun Maceraları sahne aldı. Çocukların kitaplarını çalıp bilgili ve zeki olmalarına engel olan telefon ve tabletlere savaş açan Orfeo’nun maceralarının anlatıldığı oyun küçük izleyiciler tarafından dikkatle izlendi. Program sonunda Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinasyon Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren tiyatro oyuncusu Servet Şencel’e çiçek takdim etti. Ünveren, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde çocuklarımız güzel bir gün geçirdi. Kültürel ve sosyal faaliyetlere verdiği önemden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ise “17 ilçeden gelen çocuklarımız hem tarihle buluştular hem de gönüllerince eğlendiler. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu. Etkinliğe katılım gösteren çocuklara ise içerisinde Türk Bayrağı, boyama kitabı, diş fırçası, kalem, silgi ve boyama kalemleri olan hediye paketi verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Teşekkür

Çok güzel bir gün geçirdiklerini belirten çocuklar, her zaman kendilerine özel ilgi gösteren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu