Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.05.2016 12:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin MABEM, MASMEK ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde görev yapan öğretmen ve personellerine Salihli Kurşunlu Kaplıcaları’nda Hıdırellez Pikniği düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, personelinin birbiriyle iletişimini ve koordinasyonu düzenlediği etkinliklerle geliştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Salihli Kurşunlu Kaplıcaları Mesir Alanı’nda 17 ilçede görev yapan MABEM, MASMEK, ÇKSM öğretmen ve personellerine Hıdırellez Pikniği düzenlendi. Pikniğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, MHP İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri, Şube Müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

‘Öğretmenlerimizin Sorumluluklarının Farkında Olduklarına İnanıyorum’

Düzenlenen piknikte konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Kimliğine, dinine, milletine bağlı nesiller yetiştirecek olan siz değerli öğretmenlerimizle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün sizlere selamını ve muhabbetini getirdim. Yapılan asfalt yanlış yapılır, su götürür, hata kaldırır; yanlış bina inşa edersiniz yıkılır, yenisi yapılır ama sizlerin yetiştirdiği nesillerin geri dönüşü yoktur. İşte sizin yetiştirdiğiniz nesil; Özgür mü? Bağımsız mı? Milli ve manevi değerlerine bağlı mı? Yoksa vatan haini mi? Bütün bu sorulara sizin şimdi yetiştireceğiniz nesiller cevap verecektir. O yüzden de sorumluluğunuz çok fazladır. Bu sorumluluğun da tüm öğretmenlerimizin farkında olduğuna inanıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘Cengiz Ergün’den Başka Hiçbir Belediye Başkanı Bu Hizmetleri Yapmazdı’

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Ben de 33 yıl öğretmenlik yaptım. Milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmenin gayreti içerisinde olduk. Sayın Cengiz Ergün iyi ki siyaseti kabul etmiş ve iyi ki Büyükşehir Belediye Başkanı olmuş. Birlikte Salihli’yi değiştiriyoruz. Ama inanın ki MABEM, MASMEK, ÇKSM hizmetlerini Sayın Cengiz Ergün dışında hiçbir belediye başkanı düşünmezdi. Dolayısıyla bizlere ve sizlere verilen bu imkânları çok üst noktalara taşıyarak geliştirmemiz gerekir. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Piknik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın seslendirdiği müziklerle devam etti. Ayrıca öğretmenler, voleybol ve futbol oynayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu