17.05.2016 15:38

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Müzeler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinliklerde Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından Manisa Müzesi’ni gezen çocuklara Hafsa Sultan’ın Merkez Efendi’ye berat vermesinin temsili töreni ve Mesir Macunu saçımı canlandırıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Müzeler Haftası dolayısıyla Müzeler Günü etkinliği düzenlendi. Manisa Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Hafsa Sultan’ın Merkez Efendi’ye berat vermesinin temsili töreni canlandırdı. Fotoğraf, resim sergilerinin, müzik dinletilerinin, halk oyunları gösterilerinin ve söyleşilerin gerçekleştirildiği etkinliklerde Manisa Müzesi’ni gezme fırsatı bulan çocuklara Berat ve Mesir Macunu saçımını canlandıran Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, çocuklara Mesir Macunu da dağıttı. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.