30.05.2016 15:33

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 11’nci kez düzenleyeceği Manisa Tarzanı ve Çevre günleri etkinliği 31 Mayıs Salı günü başlıyor. Bir hafta sürecek olan etkinlikler çerçevesinde Doğa Dostu olan Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi, çeşitli etkinliklerle anılacak.

Manisa’da doğa dostu olarak tanınan ve dünyaca üne kavuşan Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında anılacak. Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi 31 Mayıs Salı günü saat 10.00’da ilk olarak Çatal Mezarlığı’nda bulunan mezarı başında anılacak. Gün boyunca sürecek olan etkinlikler Saat 11.00’de Şehir Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan “Atıkları Değerlendiriyor Çevreyi Koruyoruz” isimli serginin açılışı ile devam edecek. Saat 12.00’de Ulupark Kadınlar Çay Bahçesi’nde düzenlenecek olan lokma hayrının ardından, Saat 18.00’de ise Polinas Endüstri Meslek Lisesi yanında ağaç dikim töreni gerçekleştirilecek. Saat 16.30’da ise Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi için Hatuniye Camisi’nde mevlit okutulacak.

Etkinlikler Pazar Gününe Kadar Devam Edecek

Bu yıl 11’nci kez düzenlenecek olan Manisa Tarzanı ve Çevre günleri etkinlikleri Cuma günü Atatürk Kent Parkı’nda saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan çevre Haftası Şenlikleri ile sürecek. Aynı gün saat 18.30’da “Gürültüsüz Çevre Sağlıklı Şehir” adı altında Magnesia AVM önünde düzenlenecek olan bisiklet yarışması ve saat 20.00’de Atatürk Kent Parkı’nda Manisa Tarzanı 2016 programları ile Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi anılacak. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri Pazar günü saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunumu ile son bulacak.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>