01.06.2016 16:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Şehir Tiyatrosu’nda ‘Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı’ kapsamında tiyatro oyunu sahnelendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı çerçevesinde tiyatro oyunu sahnelendi. Oyuna Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, veliler ve öğrenciler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularıyla birlikte Altı Nokta Körler Derneği, İşitme Engelliler Derneği, Zihinsel Engelliler Koruma ve Yaşatma Derneği, Otizm Derneği, Bedensel Engelliler Derneği ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Derneklerinin katılımcı olarak destek sağladığı tiyatro gösterileri seyirciler tarafından uzun süre alkış aldı. Oyunda toplumsal farkındalığın artırılarak hassasiyetleri güçlendirmek ve onların yaşam içerisinde aktif olarak yer almalarıyla birlikte güvenli bir şekilde yaşamlarına devam edilmesine dikkat çekildi.

‘Emniyet’ten Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür’

Oyunun sonunda Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek desteklerinden dolayı Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’e çiçek takdim etti. Şengöz, “Bir teşekkür de ben etmek istiyorum. Sayın Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bizlere verdiği destekten dolayı teşekkürlerimiz sunuyoruz. Siz değerli öğrencilerin de bu farkındalığın bilinciyle yaşamınızı sürdüreceğinizi biliyorum” diye konuştu.

Oyunun ardından düzenlenen kokteylde Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, vatandaşlarla sohbet etti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>