03.06.2016 15:47

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün karakalemle portesini çizen Sanatçı Arif Ateş, Başkan Ergün’e hediyesini takdim etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e olan sevgisini tuvale döken Kulalı Sanatçı Arif Ateş, Başkan Ergün’ü makamında ziyaret ederek hediyesini takdim etti. Sanatçı Arif Ateş, “Ben sizi çok seviyorum. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Manisa sizinle hem sanatsal hem de kültürel anlamda çok gelişti. Sizi görmek ve hediyemi sunmak için Kula’dan geldim” diye konuştu.

Hediye için teşekkür eden Başkan Cengiz Ergün, “Elinize sağlık. Böyle özel bir hediye verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Biz, Büyükşehir Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya değer veren bir belediyeyiz. Bugün birçok belediyenin Şehir Tiyatrosu yokken bizim var ve çok da başarılı oyunlar sahneleniyor. Bütün ilçelerimizde sanatseverlerle buluşarak oyunlarını sergiliyorlar. Ben tekrar bu anlamlı hediye için teşekkür ediyorum. Sanat yaşamınızda başarılar dilerim” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>