Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.06.2016 12:56

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleriyle kurularak Manisa’yı kültür ve sanat kimliğiyle ön plana çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yılsonu gecesi düzenledi. Konservatuvar öğrencilerinin adeta büyüleyici performans sergilediği geceye Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun'da katıldı.

Manisa’nın kültür ve sanat şehri olmasında önemli bir rol üstlenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, yılsonu gecesi düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda düzenlenen programa; Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Konservatuvar Sorumlusu Efe Çıraklar, engelli dernekleri, eğitmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Konservatuvar öğretmenleri ve öğrencileri tarafından organize edilen etkinlik, tiyatro bölümü öğrencilerinin yer aldığı ‘Artiz Mektebi’ adlı tiyatro oyunu ile başladı. Ardından Konservatuvar orkestrası eşliğinde Öğrenciler Batı Müziği ve Türk Müziği’nden şarkılar seslendirdi. Öğrencilerin performansı salonu dolduran izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Sesiyle Manisalı sanatseverleri adeta büyüleyen öğrenciler, performansları ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın Manisa’da geleceğin yeteneklerini yetiştirmede en büyük kanıtı olurken aldıkları eğitimin kalitesini gösterme fırsatı buldu.

Geleceğin Oyuncuları Yetişiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencileri ve Şehir Tiyatrosu oyuncularının yer aldığı ‘Ölüm Oyunu’ adlı oyun izleyenleri adeta büyüledi. Oyunda çocuk ölümleri ve toplumun bu konuya olan duyarsızlığı anlatılırken, çocukların çevresi tarafından dışlanmasının büyük olumsuzluklara yol açtığı vurgulandı. Oyunun sonunda oyuncuların ‘Yaradılanı sev, yaradandan ötürü’ yazılı pankart açması izleyicilerin yoğun alkışı ile karşılandı.

Ritim Şov Büyüledi

Gecede; engelli bireyler ritim gösterisi gerçekleştirdi. Engelli bireylerin yaptığı ritim şov, seyircilerden büyük alkış topladı.

Büyükşehir’le Kültür ve Sanata Bireyler Kazandırılıyor

Vurmalı sazlardan oluşan ekibin gösterisi salondaki seyircilerin sahnedeki ekibe eşlik etmelerini sağladı. Dans bölümü öğrencileri ise gösterdikleri performansla seyircilerden büyük alkış aldı.

Gösterilerin tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, konservatuvar eğitmenlerine teşekkür etti ve öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim etti. Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kültür ve sanata büyük önem verdiğini ve Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin yeteneklerini yetiştirmede çok büyük payı olduğunu bunun da kendilerine itici bir güç olduğunu vurguladı. Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ise, kültür ve sanata kazandırılacak bireylerin doğru yolda olduklarını belirterek öğrencilere teşekkür etti. Gecede Konservatuvar eğitmenlerinden Bedirhan Gökçe ve Konservatuvar Sorumlusu Efe Çıraklar’ın doğum günü de öğrencilerden tarafından kutlandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu