Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.02.2012 17:09

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 52. yaş gününde çifte sürpriz yaşadı. Önce dostları Ertuğrul Aytaç, Fikret Taşçı ve Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’ün sürpriziyle mutlu olan Başkan Ergün, daha sonra doğum gününü personeliyle kutladı. Kendisini unutmayan dostlarına ve personeline teşekkür eden Başkan Ergün, “Hep birlikte umarım nice sağlıklı ve huzurlu yıllar görürüz” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 52. yaş günü olması nedeniyle ilk olarak dostları Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, işadamı Fikret Taşçı ve Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ziyaret etti. Yanlarında getirdikleri doğum günü pastasıyla Başkan Ergün’e sürpriz yapan Aytaç, Taşçı ve Ergün, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ‘mutlu yıllar’ dileklerini iletti. Ziyarette bir konuşma yapan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, “Manisa’ya hizmet makamında bulunan değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün yeni yaşını kutluyoruz” dedi. Dürüstlük ve doğruluk gibi insani kavramları Başkan Ergün’den öğrendiğini ifade eden Fikret Taşçı ise, Başkan Ergün’e yeni yaşında uzun ömürler diledi. Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün de, Başkan Ergün’ün doğum gününü kutlayarak, “Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi. Doğum gününde kendisini unutmayan dostlarına teşekkür eden Başkan Ergün ise, “Hep birlikte umarım nice sağlıklı ve huzurlu yıllar görürüz” dedi.

Personelin Sürprizi Duygulandırdı

Başkan Ergün’e daha sonra Belediye personelinden de sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen kutlamaya Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak ve birim müdürleri tam kadro katıldı. Sürpriz dğoum günü kutlaması nedeniyle personele teşekkür eden Başkan Ergün, “Birlikte güzel hizmetleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Ben sizlere bugüne kadar bana verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Ergün’e MASMEK kursiyerleri tarafından yapılan ve üzerinde Atatürk portresi bulunan gümüş yüzüğü hediye etti.

Tezel Gıda da Unutmadı

Başkan Ergün’ü doğum gününde Elginkan Vakfı kuruluşlarından Tezel Gıda da unutmadı. Elginkan Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olan Başkan Ergün’e tramisu gönderen Tezel Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, tatlının üzerine yazdırılan iyi dilekle Başkan Ergün’ün doğum günü kutladı. Başkan Ergün de, Akçen’i telefonla arayarak teşekkürlerini sundu.

Belediyespor Yöneticilerinden Ziyaret

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü doğum gününde Manisa Belediyespor yöneticileri de unutmadı. Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yöneticiler Sezai Gürcan, Muharrem Uzunlar ve Selçuk Etiz, Başkan Ergün’e çiçek takdim ederek, yeni yaşını kutladı. Manisa Belediyespor olarak Başkan Ergün’e doğum gününde galibiyet ve şampiyonluk hediye etmeyi amaçladıklarını ifade eden Muharrem Uzunlar, hedeflerinin kayıpsız olarak mutlu sona ulaşmak olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, 3. lig yolunda önemli bir viraja girildiğini belirterek, yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.
Belediye Eğitimcilerinden Ziyaret

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü son olarak Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezleri sorumluları ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi de hazır bulundu. Çocuk kültür merkezi sorumluları Fırat Özcan, İbrahim Atabey, Nilay Gümüşdere ve Serap Gücüyen, Başkan Ergün'e duvar saati hediye etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu