Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.06.2016 15:36

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Turkcell işbirliğiyle şehit ailelerine, gazilere, engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik geniş kapsamlı bir iftar programı düzenledi. Yaklaşık 2 bin kişinin yer aldığı iftar yemeğinde, birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajları verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Turkcell tarafından Şehzadeler ilçesi Hatuniye Camii yanında düzenlenen iftar programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Fuat Uzun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP İl Başkan Vekili Hüsnü Bayraktar, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, 17 ilçeden gaziler, şehit aileleri, engelli dernekleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftara saatler kala Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ekibiyle birlikte iftar yemeğine gelen vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilendi, yer gösterdi. Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri de, iftar yerinin güvenliğini sağladı. İftar saatinin gelmesiyle birlikte dualar ve tekbirlerle oruçlar açıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, ilahi ve türkülerle iftar programına renk kattı. Programda bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, davetlerine katılan herkese ve etkinliğin sponsoru Turkcell’e teşekkür etti. İftarın ardından eller hep birlikte semaya açılarak dualar okundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu