Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.07.2016 13:02

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, şehir merkezinde başlattığı akıllı durak çalışmalarıyla trafiğe rahat bir nefes aldırdı. Bu kapsamda Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne yapılan akıllı durak çalışması da tamamlanarak hizmete açıldı.

Kent içi trafiğin düzenli bir şekilde akışı ve yaşanabilecek trafik sıkışıklığının önlenmesi noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, cepli akıllı durak sistemiyle trafik sıkışıklığı yaşanmasının önüne geçti. Benzer sorunun yaşandığı Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi durağı da, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin ortak çalışması sorunu cepli akıllı durak haline getirilerek, bölgede sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığına son verildi.

Hastanenin talebi de yerine getirilmiş oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sürücü ve yayaların trafikte huzur ve güven içerisinde hareket etmeleri amacıyla çalıştıklarını ifade eden Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde şehrimizin trafik sorunlarının üzerine kararlılıkla gidiyor ve çözüm üretiyoruz. Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi yönetimi de bölgede sabah ve akşam saatlerinde trafikte kilitlenme yaşandığını belirterek bizlere başvuruda bulunmuşlardı. Başvuru sonucu yaptığımız incelemenin akabinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile ortak çalışma yürüterek akıllı durak sistemini o bölgede hayata geçirdik. Sürücü ve vatandaşlarımız güle güle kullansınlar” dedi.

Vatandaşlardan Büyükşehir’e teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmeti vatandaşların da yüzünü güldürdü. Özellikle hastaneye giden vatandaşlar ve üniversite öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı yoldaki trafik çilesinin son bulmasını sevinçle karşılayan vatandaşlar sosyal medya yoluyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı durak uygulamasının Manisa il merkezindeki 12 bölgeye daha yapılacağı belirtildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu