Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.08.2016 14:36

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde bu yıl ikinci kez düzenlenen Manisa Ayakkabı Moda Fuarı (MAYFU) 2016 Sonbahar- Kış kreasyonu ziyaretçilerine kapılarını açtı. 4-7 Ağustos tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan MAYFU'da, protokol üyeleri açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından stantları ziyaret ederek birbirinden güzel ürünleri inceledi.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Manisa Ayakkabı Moda Fuarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde düzenlenen törenle kapılarını açtı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen fuarın açılışına, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan MAYFU’nun açılış konuşmasını Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin yaptı. Narin, fuarın ikinci kez düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Güzgülü Fuarın Önemini Vurguladı

Narin’in ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ise, düzenlenen fuarın önemini vurgulayarak, “Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Davetliler Stantları Gezdi

Fuarın Manisa’ya kazandırılmasında emek veren tüm kurumlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise, “Daha önce çalıştığım yerlerden kaynaklı ayakkabıcılık sektörüyle ilgili bilgi ve tecrübe sahibiyim. Geçmişteki gözlemlerinden de yola çıkarak sektörde, diğer sektörlere oranla insan emeği, insan estetik kaygıları biraz daha fazladır. Bu anlamda fuarın düzenlenmesinde emek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Dans Topluluğu bir gösteri sergiledi. Büyük beğeni toplayan dans gösterisinin ardından, protokol üyeleri Manisa Ayakkabı Moda Fuarı 2016 Sonbahar- Kış kreasyonunun açılış kurdelesini kesti. Son olarak protokol üyeleri stantları ziyaret ederek, ürünleri inceledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu