Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.09.2016 11:28

MANİSA’nın Türkiye’ye ve dünyaya en iyi şekilde tanıtılması amacıyla 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’na Manisa’yı onur konuğu il yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçesiyle fuara hava kattı. Dev Manisa standı, fuarın 7’inci gününde de binlerce vatandaşı ağırladı.

Bu yıl 85’inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda onur konuğu olan Manisa, 2 bin metrekarelik dev stantta fuara hava katıyor. Farın 7’inci günü olmasına rağmen binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Manisa standında, Kula Evleri, Şehzade Otağı, Sardes, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı gibi eserlerin önünde ziyaretçiler, adeta özçekim yarışına girdi. Köprübaşı standında ise keşkek günü vardı. Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’nun da yer aldığı stantta, konuklara keşkek ikramında bulunuldu. Keşkek buğdayı döven ve zeybek oynayan Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, standa renk kattı.

Ziyaretçiler unutulmaz bir gece yaşadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde kurulan Manisa Dans Topluluğu da, yöresel halkoyunlarıyla fuar ziyaretçilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Karadeniz’den Ege’ye, İç Anadolu’dan Doğu Anadolu’ya kadar tüm bölgelerin halkoyunları ile gösterilerini zenginleştiren Manisa Dans Topluluğu, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Manisa Dans Topluluğu’nun muhteşem gösterisini takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, konuklara Manisa’yı anlattı. Manisa stantının Sart Harabeleri bölümünde ise, Salihli Belediyesi Lidya Krallığı ve paranın bulunduğu dönemi anlatan tiyatro gösterileriyle fuara tat verdi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu