03.09.2016 17:02

MANİSA'nın onur konuğu il olduğu 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı, Ege Bölgesi’nin cazibe merkezi haline gelen Manisa’nın kültür ve sanat izlerini tüm dünyaya tanıtıyor. Fuar kapsamında düzenlenen konserler, tiyatro oyunları, dans gösterileri ve performans sanatları ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatılıyor.

Bu yıl 85'inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda onur konuğu olan Manisa, 2 bin metrekarelik dev stantta fuara renk katıyor. Manisa standında 17 ilçenin karakteristik özelliklerinin yanı sıra kültürel aktiviteler de düzenlenerek, ziyaretçilerin hafızalarında silinmeyecek izler bırakılıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından düzenlenen konserler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Lidya oyunu, Tarzan performans canlandırması, Şehzadeler Otağı’nda şehzadeler ve validelerine oyuncular tarafından can verilmesi, tarihi günümüze taşıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu kültürel etkinlikler, 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’na damga vuruyor.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>