06.10.2016 10:56

Sosyal ve kültürel etkinlikleri ile 17 ilçede tiyatro, konser, çocuk oyunları, sergi, seminer ve performans canlandırmaları ile Manisalıları sanatla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de Halk Müziği Konseri düzenledi. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde, Ahmetli halkı gönlünce eğlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Ahmetli’de Halk Müziği konseri verdi. Ahmetli Stadyumu’nda gerçekleşen konsere Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, MHP İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ve ilçenin dört bir yanından Ahmetlili vatandaşlar katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının dillendirdiği eserlere eşlik eden Ahmetliler, gönüllerince bir akşam geçirdi. Konser esnasında Ahmetlilere seslenen Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı, vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Konser İçin Araç Tahsis Edildi

17 ilçede vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli mahallelerinden konsere gelmek isteyenler için araç tahsis etti. Vatandaşlar araç desteği sağladığı için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>