28.10.2016 12:07

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Şehir Tiyatrosu önünde peyzaj ve çevre düzenlemesi yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin yeşil dokusunu hem koruyor hem de yeni çalışmalarıyla alanlar yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Şehir Tiyatrosu önündeki alanda peyzaj ve çevre düzenlemesi yapıldı.

‘Betonlaşmış Bir Kent Yerine Yeşil Bir Şehir’

Çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “İl genelinde yaptığımız çalışmalarla kentin yeşil dokusunu koruyor, birçok alanda da çevre düzenlemesi yaparak yeni alanlar oluşturuyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hassasiyetleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Manisalı vatandaşlarımız betonlaşmış bir kent yerine Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla birlikte parkların ve yaşam alanlarının olduğu bir şehirde yaşamanın mutluluğunu yaşıyorlar. Kent Estetiği Daire Başkanlığı olarak da Şehir Tiyatrosu önünde yer alan kısımda çevre düzenlemesi ve peyzaj yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan Çalışmalardan Vatandaş Mutlu

Çevre düzenlemesinden mutlu olduğunu belirten Rahime Koçak, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 9 yıldır Manisa’da yaşıyorum. Çevremizdeki park ve yeşil alanların bu kadar güzelleştirilmesinde emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>