Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.07.2014 19:35

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Ramazan Bayramı öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi sakinlerini unutmadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci Ramazan Bayramı olması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret eden ve ellerini öpen Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci yaşlı vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Sıkıntılarını dinledi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette, huzurevi sakinleri kendilerini unutmayan Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci’ye teşekkür etti. Huzurevi sakinlerinin dertlerini sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yaşlı vatandaşlarımızın yanında olacaklarını, onları hiçbir zaman unutmayacaklarını belirtti. Huzurevi sakinleriyle sohbet de eden Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün huzurevine büyük önem verdiğini, talep edilen ya da ne eksik ne varsa kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. Ustamehmetoğlu, “Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik. Başkanımız Ramazan Bayramınızı en içten dilekleriyle kutluyor” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu