Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.11.2023 09:17

İl genelinde vatandaşların ihtiyaç duyduğu proje ve yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinde de hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir’in çalışmaları, ilçenin çehresini değiştiriyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet yağmuru, Selendi ilçesinde devam ediyor. İlçede gerçekleştirilen proje ve yatırımlar, Selendi’ye değer katıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya da bu kapsamda devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve son durumunu görmek için ilçede bir dizi incelemeler yaptı. Topkaya’ya incelemeleri sırasında Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Selendi Muhtarlık İşleri Müdürü Önder Baştürk, mahalle muhtarları ve teknik ekipler eşlik etti.

Selendi’deki Çalışmalar Saymakla Bitmiyor 

Teknik incelemelerin ardından açıklama yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Selendi ilçemizde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalar tamamlanan mahallelerde parke taşı döşeme ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Şerefiye Mahallesinde parke çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Caddesinde asfaltın 1.katı olan bitümlü temel çalışması tamamlandı, bordür çalışmaları devam ediyor. Fatih Mahallesi’nin tamamında parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Karşıova Mahallesi’nde de parke taşı döşemesinde yüzde 90’ı tamamlandı. Kemal Davulcu Caddesinde sıcak asfalt çalışmasının 1.katı olan bitümlü temel çalışması tamamlanırken, 2.katı olan binder tabakası çalışması devam etmekte. Kaldırım çalışması tamamlandıktan sonra aydınlatma direklerinin montajı gerçekleştirilecek. Yine Kurtuluş Mahallesi ve Eskicami Mahallesinde de parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Selendi İlçemizde altyapı çalışmalarından sonra Atatürk ve Adnan Menderes Caddelerinde prestij cadde çalışmaları geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı, devam eden çalışmalarla Mehmet Akif Ersoy ve Kemal Davulcu Caddeleri de prestij caddeleri olarak ilçelerimize kazandırılacak. Selendi’de yoğun bir çalışma programı uyguluyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında, Selendi’deki değişim kendini gösterecektir. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde, vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaların Selendi halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu