Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.10.2014 21:49

KURBAN Bayramı’nın birinci gününde bayram geleneğini bozmayan Manisa protokolü Öğretmenevi’nde bayramlaştı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’nün de katıldığı törende sağlık ve mutluluk mesajları verilirken, bayramlaşmanın ardından Sevgi Evleri ve Vakıf Huzurevi ile birlikte şehit aileleri de ziyaret edilerek, mutluluklar arttı acılar paylaşıldı.

Manisa protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Öğretmenevi’nde düzenlenen törende bir araya geldi. Bayramlaşma törenine Vali Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, şube müdürleri, askeri erkan, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Kurban Bayramı mutluluğunun paylaşıldığı ziyarette katılımcılarla tek tek sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Kurban Bayramı’nın Manisamız ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Sevgi Evleri Çocuklarına Sevgi Dolu Ziyaret

Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından başta Vali Erdoğan Bektaş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü olmak üzere protokol üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan 0-12 yaş arası çocukları ziyaret ederek bu bayramda da çocukları yalnız bırakmadı. Başkan Güzgülü çocuklarla tek tek ilgilenerek onlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına çeşitli hediyeler takdim etti.

Vakıf Huzurevi Ziyaret Edildi

Protokol üyelerinin bayramlaşma ziyaretleri Manisa Huzurevi Vakfı Suphi Egemen-İbrahim Ot Dinlenme Evi ile devam etti. Burada yaşlıların bayramını kutlayan Vali Bektaş ve Belediye Başkan Vekili Güzgülü, sohbet ederek onlara moral verdi. Huzurevi Vakfı Başkanı Burhan Kurtoğlu ise, protokol üyelerinin ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Şehit Aileleri de Unutulmadı

Protokolün ziyaretleri şehit aileleri ile sona ererken, başta Vali Bektaş ve Büyükşehir Başkan Vekili Güzgülü olmak üzere protokol şehit ailelerinin acısına ortak oldu. İlk olarak 1995 yılında Hakkari Çukurca’da vatani görevini yerine getirirken roket saldırısında şehit olan Mehmet Burhan’ın annesi Ümmühan Burhan, Mutlu Mahallesi’ndeki evinde ziyaret edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Burhan, acısına ortak olan ve Kurban Bayramı’nda kendisini unutmayan ziyaretçilerine minnettar olduğunu ifade etti. Son olarak 2000 yılında Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde girdiği silahlı çatışmada şehit düşen Terörle Mücadele Büro Amiri Komiser Ali Osman Sarıçalı’nın babası Mehmet Sarıçalı evinde ziyaret edildi. Sarıçalı’nın ailesine de sabır ve başsağlığı temennisinde bulunan protokol üyeleri, ailenin acısına ortak oldu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu