Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.11.2023 10:40

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarım emekçilerine yönelik olarak başlatılan koruyucu malzeme dağıtımı Soma ilçesi ile devam etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Soma ilçesinde Karacakaş-Bayat-Çavdır Mahallelerinde zeytin hasadında çalışan emekçileri ziyaret ederek, koruyucu malzeme dağıttı.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım emekçilerinin çalışma sırasında kullanabileceği plastik sepet, bez çanta, 2 çift eldiven, toz maskesi, şapka, bere, yağmurluk ve gözlükten oluşan koruyucu malzemelerin dağıtımını Soma ilçesinde sürdürdü. Soma ilçesinde Karacakaş-Bayat-Çavdır Mahallelerinde gerçekleştirilen koruyucu malzeme dağıtımına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Soma Muhtarlık İşleri Müdürü Murat Aydoğdu ve mahalle muhtarları katıldı. Zeytin hasadı yapan emekçilerle sohbet eden, ürün verimi ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Öztozlu ve Usta, bereketli bir hasat temennisinde bulundu. 

Başkan Ergün’e Teşekkür Ettiler 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma projeleri ve hasattaki emekçileri ziyaret ederek koruyucu malzeme dağıtımından memnun olduklarını belirten mahalle muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. 

Karacakaş Mahalle Muhtarı Bahaettin Yılmaz, “Her zaman çiftçinin yanında, her zaman çiftçinin dostu olduğu için Cengiz Ergün Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Zeytin kasaları, plastik sepetler ve şimdi de bu malzemelerin dağıtılması vatandaşlarımızı çok mutlu etti” diye konuştu. 

Çavdır Mahalle Muhtarı Turgay Kara, “Büyükşehir’in hizmetlerinden memnunuz. Tarladaki bu ziyarette iyi oldu. Teşekkür ederiz” dedi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu