Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.11.2023 16:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Uncubozköy Mahallesi Cemal Ergün Caddesi’nde başlattığı prestij cadde çalışmaları tamamlandı. Altyapısı, aydınlatmaları, asfaltı, kaldırımları, yol çizgileri ile baştan sona yenilenen Cemal Ergün Caddesi, vatandaşlardan ve mahalle muhtarından tam not aldı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesi Cemal Ergün Caddesi’nde gerçekleştirilen prestij cadde çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü ile birlikte, yenilenen yüzüyle bölge halkının kullanımına sunulan Cemal Ergün Caddesi üzerinde incelemelerde bulundu. İncelemelere katılan Uncubozköy Mahalle Muhtarı Halil Oğulganmış, yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Büyükşehir ve MASKİ heyetine çiçek takdiminde bulundu. 

Topkaya, ‘Yunusemre İlçemize Hayırlı Olsun’ 
Cemal Ergün Prestij Cadde düzenlemesi hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde gecesi ayrı, gündüzü ayrı yaşayan prestij caddelerinin yapımına hızla devam ediyoruz. Bu caddelere bir yenisini daha ekledik. Yunusemre ilçemiz Cemal Ergün Caddesi’nde kısa zaman önce başlattığımız çalışmaları artık noktaladık. Burada 5515 sokak, 5541 sokak, 5501 sokak ve Cemal Ergün Caddesinde çalışmalarımız hem asfaltı, hem kaldırımları, hem aydınlatmalarıyla bugün itibariyle tamamlanmış oldu. Öncelikle MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları yapılmıştı. Bizlerde prestij caddesindeki imalatlarımızı tamamladık. Yunusemre ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Muhtar Oğulganmış, Teşekkür Etti 
Uncubozköy Mahalle Muhtarı Halil Oğulganmış da yenilenen cadde hakkında yaptığı açıklamada, “Başta Cengiz Ergün Başkanım olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok nezih bir yer oldu. Harbiden prestij caddesi oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu