Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.02.2024 19:49

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ile birlikte esnafları selamladı, hayırlı işler diledi. Akgedik Mahallesi esnafları kendilerini selamlayan Başkan Ergün ve Başkan Çerçi’ye destek mesajlarını iletti. Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretlerinin ardından Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.  

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ile birlikte, Akgedik Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Başkan Ergün ve Başkan Çerçi’ye ziyaretlerde; MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanvekili Mustafa Ali Çimbil, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, KAÇEP İl Başkanı Gonca Aras, Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları eşlik etti. 

 

Esnaflardan Cumhur İttifakı Adaylarına Tam Destek

Cumhur İttifakının adayları Başkan Cengiz Ergün ve Başkan Mehmet Çerçi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Akgedik Mahallesi esnafları ve sakinleri, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için destek mesajlarını iletti. Başkan Ergün, her ziyaretinde olduğu gibi Akgedik Mahallesi’nde de çocukları hediyeleri ile sevindirdi.

 

Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi ile beraberindeki heyet, esnaf ziyaretlerinin ardından Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosunun açılışını da gerçekleştirdi. Açılışta ilk olarak konuşan MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tosuner, Cumhur İttifakının adayları Başkan Mehmet Çerçi’ye ve Başkan Cengiz Ergün’e 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

 

Çerçi, Akgedik’te Yapılan Çalışmaları Aktardı

Seçim İrtibat Bürosunun açılışında konuşan Başkan Çerçi, “Çok kıymetli Akgedik sakinleri, hanımefendiler beyefendiler sevgili gençler sevgili çocuklar hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum, gününüz hayır, Kandiliniz mübarek olsun. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Burada sosyal konutları yapmayı planlamıştık, müteahhitler ile konuştuk fakat gelişmeler ışığında bu konutları TOKİ ile beraber yapacağız dedik ve yaptık Allah‘ın izniyle başardık. Şu anda 2000 konut yerleşime açıldı iki tane okul, üç tane cami, hanım lokallerimizi açtık. Bugün Büyükşehrimiz Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Çocuk Kreşinin temellerini attı. Yeni konutların çalışmaları yapılıyor. Okullar yapılıyor, yeni camiler inşa ediliyor, spor tesislerimiz aşağıda sağlık ocağı diyorsunuz sağlık ocağı bitti elektrikleri bağlanıyor. Bir hafta on gün içinde hizmete girecek yine Cengiz Başkanla görüştük pazar yerine de en kısa zamanda başlayacağız. Futbol sahası yapılıyor, kapalı spor salonu,  aşağıda yine oda başlayacak Akgedik’in bir eksiği kalmayacak hiç merak etmeyin. Allah‘ın izniyle hepsini tamamlayacağız. Büyükşehir‘in ayrı planları var Cengiz Başkan da onları anlatacak. 10 sene öncesi burası dağdı, şimdi çok güzel bir yerleşim yeri oldu. Her hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Hayırlı olsun uğurlu olsun. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun, desteklerinizi dualarınızı da bekliyorum. Hepinize sevgi saygılar sunuyorum. Kandiliniz mübarek olsun” diye konuştu.

 

Üzerimize Düşen Ne Varsa, Yine Yapacağız

Seçim İrtibat Bürosunun açılışında konuşan Başkan Cengiz Ergün, “Değerli Akgedik Mahallesi sakinleri. Sizlerin daha huzurlu ve rahat yaşayabilmeniz için elimizden gelen ne varsa hepsini yapmaya çalıştık. Çok şükür bugün karşınıza alnımız ak, pak bir şekilde geldik. Bütün yolları asfaltlanmış, TOKİ’den gelen OSB‘den gelen bütün yollara asfaltlanmış peyzajları yapılmış, apartmanlara giren branşman bağlantılarındaki kumlardan kurtulmuş suyu da rahat içebilir ve huzurlu bir şekilde içebilir hale getirilmiş vaziyette. Bütün bunları MASKİ’nin ve Büyükşehrin çalışmalarını imkanlarımız doğrultusunda yapmaya çalıştık, yine üzerimize düşen ne varsa bunu yapacağımızdan hiçbirinizin şüphe duymaması lazım. Ben burada huzurlarınızla Mehmet Başkanıma ve bütün emeği geçen çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Allah bin defa razı olsun.  Bizler de tabii ki üzerimize ne düşüyorsa Mehmet Başkanımızın talepleri doğrultusunda, imar çalışmalarında olsun, diğer konularımız olsun elimizden gelen her türlü desteği bugüne kadar verdik. Yukarıda da biraz önce hayırlısıyla yine kendileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda bir Kreş ve Çocuk Kültür Merkezini, Büyükşehir olarak biz yapalım dediğimizde Allah razı olsun kendileri, tabii ki Başkan diyerek ona onay verdi. Allah bir kere daha kendilerinden razı olsun diyorum. Bugün ofisimiz açılıyor, bu seçim ofisi Akgedik Bölgesindeki vatandaşlarımıza mevcut projelerimizi ve yapacaklarımızı tanıtmak açısından önem taşıyor. 36 gün sonra yapılacak olan seçimlerin, hayırlı olmasını diliyorum. Tabi ki yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyorum. İnşallah 31 Mart akşamı Akgedik’ten Mehmet Başkan’a ve şahsıma destek olur, takdirleriniz ve tercihinizle bir kere daha oy verirseniz, biz de bugün kadar üzerimize düşen ne varsa yaptık ve bundan sonra da yapmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum, ofisinde hayırlara vesile olmasını diliyorum. Desteğinize talibiz, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, Allaha emanet olun” diye konuştu. Konuşmaların ardından Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu