08.03.2024 09:31

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mart ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilen ‘Tel ve Çivinin Aşkı’ adlı filografi sergisini gezdi. Başkan Ergün, sergide yer alan eserler hakkında Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Yasemin Kılınç’tan bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür Merkezi fuaye salonunda açılan ‘Tel ve Çivinin Aşkı’ adlı filografi sergisini gezdi. Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Yasemin Kılınç ve öğrencileri tarafından tasarlanan eserleri inceleyen Başkan Ergün, Kılınç’tan eserler hakkında bilgi aldı. Sergide yer alan eserlerde emeği geçen Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Yasemin Kılınç ve öğrencilerini tebrik eden Başkan Ergün, ziyaret sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.