09.04.2024 22:10

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek,Ramazan ayının son iftarını Muradiye Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle birlikte yaptı. Dualarla oruçların açılmasının ardından mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Zeyrek, tüm Manisalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Arife gününü kabir ziyaretleri yaparak ve halkla iç içe geçiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ile birlikte Ramazan ayının son iftarını, Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar programında Muradiye Mahallesi sakinleriyle yaptı. Muradiye Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programında, dualar eşliğinde oruçlar açıldı. İftarın yapılmasının ardından mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Zeyrek, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Manisalılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar organizasyonunda görev alan Büyükşehir çalışanlarını da unutmayan Başkan Zeyrek, emekleri nedeniyle tüm personele teşekkür etti. Başkan Zeyrek, tüm Manisalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.