15.06.2015 10:43

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre ilçesine bağlı Ortaköy ve Türkmen Mahallerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Güzgülü, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Orta’nın daveti üzerine, Ortaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle meydanındaki kahvehanede bulunan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, selamlaşan Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Özellikle Yunt Dağı bölgesinde yaşayan çocukların eğitim seviyesinin arttırılması konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapabileceği hizmetler hakkında bilgi veren Güzgülü, Manisa Merkez’deki MABEM kurslarından faydalanan öğrencilerin başarı düzeyinin arttığına dikkat çekerek, bölgede yaşayan çocukların bu kurslardan eğitim alarak, eğitimdeki başarı seviyelerinin arttırılabileceğini söyledi. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerini de dinleyen Güzgülü, vatandaşların isteklerini not etti. MASKİ Genel Müdürlüğü’nden içme suyu ve kanalizasyon yetkililerinin de beraberinde olduğunu belirten Güzgülü, mahalle halkının ihtiyaç duyduğu içme suyu ve kanalizasyon problemlerinin de çözüleceğini ifade etti.

Hayır Yemeğine Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ortaköy Mahallesi ziyaretinin ardından Yunusemre ilçesine bağlı Türkmen Mahallesi’ni de ziyaret etti. Türkmen Mahalle Muhtarı Mustafa Solmaz ve Manisa İl Müftülüğü Eğitm Uzmanı Metin Solmaz’ın vefat eden babası adına düzenlenen hayır yemeğine katılan Güzgülü, Türkmen mahalle halkının Büyükşehir Belediyesi uygulamacılığı hakkındaki sorularını da yanıtladı. Ziyaretlerin oldukça olumlu geçtiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Güzgülü, vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti belirterek, mahalle ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.