Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.06.2015 11:29

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi, Kök Hücre Nakil Ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kemik iliği nakli bekleyen hastalara hizmet verecek merkezin açılış törenine katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, üniversite hastanesinin geldiği noktanın gurur verici olduğunu söyledi.

Manisa’da kök hücre nakli bekleyen birçok hastayı şehir şehir dolaşmaktan kurtaracak Kök Hücre Nakil Ünitesi düzenlenen törenle açıldı. Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde düzenlenen açılış törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, ünite sorumlusu Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. İsmet Aydoğdu, rektör yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, üniversite hastanesinin Türkiye’de ismini duyurma yolunda önemli bir adım attığını belirterek, kök hücre bekleyen vatandaşlara da çare olacak bu merkezin hayırlı olmasını diledi.

Yurtdışından Hasta Çeken Bir Merkez Olmayı Hedefliyorlar

Kök Hücre Nakil Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. İsmet Aydoğdu da 7 yataklı bu ünitenin tedavi için bekleyen hastalara hizmet vereceğini belirterek, “ Doktor ekibi, biyolog, teknik personel, hemşireden oluşan ekibimiz toz ve mikroplardan arındırılmış bir ortamda hastalarımıza hizmet verecek. Merkez Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırıldı. Amacımız tüm Manisa ve çevresinden gelen hastalarımıza dünya standartlarında hizmet vermektir. Burada kan kanseri gibi birçok hastalıktan mağdur olan vatandaşlarımız çare arayacak. Avrupa ve Amerika’daki kök hücre nakli merkezlerinin de bağlı olduğu kuruluşlara üye ve işbirliği içerisinde olarak yurtdışından da hasta gönderilebilir ve tercih edilebilir merkez duruma gelmeyi hedefliyoruz” dedi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da yaptığı konuşmada merkezin hayırlı olmasını diledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ise CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nin Türkiye’de öne çıkan bir üniversite hastanesi olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, yeni açılan merkezin hastalara şifa olmasını diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu