Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.06.2015 15:17

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı, Yeniden Bir Yaşam Derneği Başkanı Funda Demirel ve Kozaklar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Tekbaş’ı konuk etti. Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alan Elmalı, geçmişten günümüze gittikçe azalan yöresel el sanatlarını iş birliği içerisinde gelecek nesillere taşıyabileceklerini ifade etti.

Yeniden Bir Yaşam Derneği Başkanı Funda Demirel ve Kozaklar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Tekbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı’nın konuğu oldu. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy da yer aldı. Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Yeniden Bir Yaşam Derneği Başkanı Funda Demirel, “Kaybolmaya yüz tutmuş yöresel el sanatlarımızı tekrar hayata geçirilmesini amaçlıyoruz. Hem Manisa’nın kültürüne katkı sağlamak, hem de tüm dezavantajlı gruplara istihdam sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirebileceğimiz projeler için istişarede bulunduk” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı, iş birliği içerisinde geçmişten günümüze gittikçe azalan el sanatlarını gelecek nesillere taşıyabileceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Yeniden Bir Yaşam Derneği Başkanı Funda Demirel ve Kozaklar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Tekbaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı’ya, Manisa’nın yöresel kıyafetli kitre bebeği ve yöresel ürünlerden hediye etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu