29.07.2015 14:31

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların taleplerine anında yanıt vererek, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu bağlamda Gölmarmara ilçesinde yaşayan bedensel engelli Esin Avcı’ya akülü araç, Mehmet Şahan isimli vatandaşa da konuşma cihazı teslim edildi. Avcı ve Şahan, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Geçen dönem Manisa merkezinde engelli vatandaşlara yönelik yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte bu çalışmalarını il geneline yaydı. Her fırsatta engelli vatandaşların yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların taleplerine de anında yanıt vererek, gönülleri fethetti. Bu bağlamda Gölmarmara ilçesinde yaşayan bedensel engelli vatandaş Esin Avcı’ya akülü tekerlekli sandalye teslim edildi. Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tunay ile birlikte akülü arabayı Avcı’ya teslim etti.

Desteklerimiz devam edecek

Çevirmeci ayrıca Gölmarmara’ya bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Şahan isimli vatandaşa da konuşma cihazı teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilçe ziyaretlerinde karşılaştığı ve kendisine ilettiği taleplerin yanı sıra yine Başkan Ergün’e sosyal medyadan ulaşan talepleri değerlendirdiklerini ve anında yanıt verdiklerini belirten Çevirmeci, “Engelli vatandaşlarımızın bu taleplerine Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün hassasiyetle yaklaşıyor. Başkanımızın talimatlarıyla gelen bu talepleri araştırıyor ve anında yerine getiriyoruz. Engellilerimize desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi. Taleplerinin geri çevrilmemesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Avcı ve Şahan da, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.