Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.09.2015 21:15

Ülkemizde son günlerde artan terör ve şiddet olaylarına tepki göstermek amacıyla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın çağrısıyla ‘Şehide Saygı Teröre Lanet’ protestosu düzenledi. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ve binlerce Manisalının ellerinde Türk bayrağıyla katıldığı yürüyüşte hain terör örgütü lanetlerek,’Kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atıldı.

Son günlerde ülkemizde artan terör ve şiddet olaylarına Türkiye’nin dört bir yanında tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu anlamda son bir ayda beş kahraman evladını şehit veren Manisa’da, ‘Şehide Saygı Teröre Lanet’ yürüyüşü düzenlendi. Ülkü Ocakları’nın çağrısıyla düzenlenen yürüyüşe MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, daire başkanları, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkan Murat Yörük, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, MHP’li Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve binlerce Manisalı vatandaş katıldı.

Binler Teröre Lanet Okudu

Binlerce Manisalının katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, Manolya Meydanı’nda şehitlerimiz için duaların okunmasıyla başladı. Ardından binlerce Manisalı ellerinde ay yıldızlı Türk bayrağımızla Manisa Garnizon Komutanlığı’na kadar yürüdü.‘Kahrolsun PKK, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, gibi sloganların atıldığı yürüyüşte bazı vatandaşlarda evlerinden Türk bayraklarını sallayarak destek verdi. Yürüyüş Garnizon Komutanlığı’nda şehitler için dua edilmesiyle sona erdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu