Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.09.2015 21:49

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Meclis Toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün son zamanlarda artan ve yüzlerce vatan evladının şehit düştüğü terör olayları üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Başka Ergün, “Hain terör olayları ve kalleş pusular neticesinde şehadet makamına yükselen asker ve polislerimizi buradan bir kez daha saygı, minnet ve şükranla yad ediyorum” diye konuştu. Başkan Ergün, konuşması sonlandıktan sonra tüm meclisi şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleşti. Komisyon raporlarının ve gündem maddelerine geçilmeden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son zamanlarda artan terör ve şiddet olayları ile vatan uğruna canını veren şehitlerimiz ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Son yıllarda yaşanan terör hadiselerinin herkesi derinden yaraladığını belirten Başkan Ergün, “Üzülerek belirtmeliyim ki güzel ülkemizin güzel şehirlerine, köy ve mahallelerimize acı, gözyaşı ve matem hakim. Hain terör eylemleri ve kalleş pusular neticesinde, şehadet makamına yükselen asker ve polislerimizi buradan bir kez daha saygı, minnet ve şükranla yad ediyorum. Nur içinde yatsınlar. Onların bizlere emanet bıraktığı bu kutsal toprakların yılmaz bekçileri olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Manisamız 5 Şehit Verdi

Manisa ilçelerinden verdiğimiz şehitlerin üzüntüsünün çok ağır olduğunu belirten, Başkan Ergün, “Manisa’mızın düşman işgalinden kurtuluş gününde, Turgutlu ve Salihli ilçelerimizden 2 vatan evladımızı da gözyaşları arasında ebedi istirahatgahlarına uğurladık. Geçen bir ayda ise Salihli’mizde iki, Sarıgöl ilçemizde bir çocuğumuzu bu vatan için şehit verdik. Aziz milletimiz ve Manisa’mız; her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu kutsal vatan toprakları için daha nice nice şehitler verir. Nitekim milletimizin düşman karşısındaki amansız ve kararlı tutumu şanlı tarihimizde pek çok kez görülmüştür” diye konuştu.

Terörle Mücadelede Yılgın ve Korkak Olmayalım

Terör olaylarını çözmede kararlı bir tutum sergilemek gerektiğini belirten Başkan Ergün, “Yüce Türk Milletimiz nice vatan evlatlarını bağrına bastı, nice evlat acılarını yüreğine gömdü. Bunu gerekirse yine yapar. Yeter ki memleketi idare edenler terörle mücadele edenler korkak ve yılgın olmasın. Millet olarak sıradışı olaylar yaşadığımız şu günlerde; sabır ve sükunete ihtiyacımız var. Akıllı olmalı, terörün kurduğu tuzakları bozmalı ve asla oyuna gelmemeliyiz. Terörün amaçladığı kaos ve kargaşa ortamına kesinlikle mahal vermemeliyiz. Bu çerçevede kanaat önderleri olarak bu meclis salonunda bulunan siz değerli meclis üyesi arkadaşlarım ve belediye başkanlarıma tarihi görev düşmektedir” diye konuştu.

Vatan İçin Canını Feda Edenleri Minnet ve Şükranla Anıyorum

Milletin kendilerine yüklediği görev ve bilincin farkında olunması gerektiğini belirten Başkan Ergün, “Bu vesile ile bu hafta şehit verdiğimiz evlatlarımız, terör şehitlerimiz, bu güzel yurdu bizlere emanet eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anmak istiyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasının ardından büyükşehir meclisini tüm şehitlerimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu