Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.09.2015 23:05

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül Ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi. Kararların çoğunun oy birliği ile alındığı meclis toplantısında, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün alınan kararların Manisa için hayırlı olmasını temenni etti. Meclis Toplantısının 2. Oturumu Pazartesi günü gerçekleştirilecek toplantı ile devam edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapılan toplantıda 52 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Manisa ve ilçeleri için önemli kararların alındığı toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu ve diğer komisyonların hazırladığı raporlar da oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda mülkiyeti Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Ahmetli eski ilçe özel idare binasının kira gelirinin Ahmetli Belediyesi'ne tahsisi konusu da görüşüldü. Daha önceden otogarlarda Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen dükkanların kiralarını ilçe belediyelerine tahsis ettiklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kira gelirinin Ahmetli Belediyesi’ne tahsis edilebileceğini belirtti. Gündem maddesiyle ilgili yapılan görüşmelerin ardından binadan elde edilen kira gelirinin kiracıyla yapılan sözleşme süresince Ahmetli Belediyesi’ne tahsis edilmesine oy birliği ile karar verildi. Kararın alınmasının ardından söz alan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

2. oturum Pazartesi

Kararların çoğunlukla oy birliği ile alındığı meclis toplantısında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa için önemli kararların görüşüldüğünü ve alınan kararların Manisa’ya hayırlar getirmesini temenni etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantı ile devam edecek.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu